Actueel

Overname De Tentenkoning Oosterwolde

Graag brengen wij u op de hoogte van de overname van De Tentenkoning uit Oosterwolde door Party Big! Verhuur. Met ingang van 1 oktober 2014 hebben wij De Tentenkoning overgenomen. Wij verwachten met deze overname onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Mocht u vragen hebben, dan helpen...
Lees meer

Nieuw in ons assortiment een Springkussen !!

Het springkussen is gisteren geleverd ! Geheel rondom zitten veiligheidsnetten en hij is niet te groot dus ideaal voor bij uw kinderfeestje. Via verhuur artikelen > springkussens kunt u hem vinden.
Lees meer

Nieuw Webadres !

Vanaf heden is ons webadres: www.party-big.nl (denk om het streepje) Ook hebben we nieuwe emailadressen dat zijn: verhuur@party-big.nl jacqueline@party-big.nl richard@party-big.nl
Lees meer

Terugkoppeling

Graag horen wij van u. Hoe heeft u de nieuwe website gevonden? Alle ideeen en suggestie's zijn welkom. Uw terugkoppeling maakt het mogelijk, dat onze webpagina altijd interessant en inspirerend blijft. U kunt het laten weten op contact. Hartelijk dank. Zo kunnen wij altijd onze diensten verbeteren.
Lees meer

Welkom op onze nieuwe website

Op deze webpagina van Party Big! kunt u terecht voor al het nieuws en alle artikelen die wij verhuren. U kunt hier reacties achterlaten. En ook vind u hier de huurvoorwaarden. 
Lees meer